Swingerklub adam og eva Esbjerg
Date: 2017-05-12 21:46

Video: Swingerklub adam og eva Esbjerg

Vores Swinger klub er stedet hvor alle, par som single mand og kvinde, fra nye som aldrig har væ ret i miljø et fø r, til de der gennem mange å r har leget i swinger verdenen, er velkommen.

Gæstebog | Tucan Club

De fleste mennesker har en fantasi, de gerne vil udleve. I AFRODITE CLUB ligger mulighedernes land å ben, for at de kan realiseres. Her mø des mennesker på lige fod og kodeorderne for en aften i klubben er: varme, tryghed, hygge og erotik.
Vi sø rger for kaffe på kanden og ikke mindst lidt fynsk ironi, men selve aftenens indhold skaber vore gæ ster selv.

Vi tilbyder flere muligheder for forkæ lelse af sindet og kroppen, bla. har vi tilknyttet en certificeret massø r (se å for priser og tider)

Swinger og Sexdating

Klubbens indretning er lavet så ledes at man modtages i et 89 Relax-områ de 89 med afslappet og hyggelig stemning, hvor så vel nye som erfarne gæ ster vil fø le sig godt til rette. Der er altid mulighed for en rundvisning af det sø de personale.

Vi sø rger for kaffe på kanden, lidt godt til ganen og ikke mindst lidt fynsk ironi, men selve aftenens indhold skaber vore gæ ster selv.

Vi har top moderne kvalitetsudstyr inden for motions- og kredsløbs maskiner samt funktionel træningsrack til cross, slynge- og kettlebell træning.

Hvis I finder forkerte oplysninger på en klubprofil kan I sende os en besked om dette fra den enkelte klubprofil. Alternativt kan I sende os en mail på 657 666 665 666 97 657 666 69 665 669 655 665 658 656 669 658 667 655 655 656 665 96 655 657 .

bar
omklæ dnings- og bade forhold ( inclusiv omklæ dningsskabe og hå ndklæ der).
sauna
flere gruppe rum
private rum alle med film kø rende
darkrum og voyeur rum
Af andre ting kan næ vnes, sling, gabestok, kors og gynokologbæ nk.

Da der er nogen som detsvæ rre tror at fordi vi ikke kræ ver medlemsskab, at man så bare kan komme uanmeldt hos os.
Dette er IKKE muligt.
Hvis du ikke allerede kender vores adresse, så vil du få den ved tilmelding til en af vores fester sammen med accept på at der er en plads til dig.
Skal også for en god orden skyld henlede opmæ rksomheden på at par og single kvinder har fortrins ret frem for single mæ nd.

Du kan finde masser af gode råd til en swingerferie og en glimrende og grundig oversigt/guide til swingerklubberne i de enkelte lande på

Swingerklub adam og eva Esbjerg : Pics. More pics: Swingerklub adam og eva Esbjerg.