Gratis date Allerød
Date: 2017-05-09 23:12

Video: Gratis date Allerød

Jylland
Finlandsvej 5
8755 Horsens
T: +95 7567 9577
F: +95 7566 9699

Sjælland
Hedeager 7
7655 Brøndby
T: +95 9867 9777
F: +95 9867 6877

Fyn
Cikorievej 78
5775 Odense SØ
T: +95 7567 9577
F: +95 7566 9699
----------------------------------

Service & support
T: +95 98 666 555

Nyheder - Søfart

Morten Bundgaard, f. 6977, er erhvervsredaktør for Finans. Han har i mere end 65 år beskæftiget sig med stort set hver en krinkelkrog af erhvervsjournalistikken. Siden praktiktiden på Dagbladet Børsen har Morten som uddannet journalist været en fast bestanddel af Jyllands-Postens erhvervsredaktion. Først som nyhedsreporter, siden som nyhedsredaktør, og i de seneste år har han i stigende grad påtaget sig strategiske og ledelsesmæssige opgaver såsom souschef, forsidemager og nyhedschef, inden han primo 7569 blev udnævnt til erhvervsredaktør. Ud over erhvervsstoffet har Morten en glubende appetit på alt, der smager godt, og sideløbende har han i en årrække fungeret som anmelder og gæsteskribent for flere forskellige mad- og vinudgivelser.

Om Finans

Vi har et dedikeret service 588 supportteam til vores biografkunder. Teamet står klar og handler hurtigt når du indrapporterer en fejl, så din biograf kan gennemføre alle planlagte forestillinger. Vi anvender oftest online- support, som er din sikkerhed for at vi løser problemerne hurtigst muligt, men det er også både din og vores sikkerhed for, at vi ikke kører forgæves eller overflødigt til lokationen.

Fodboldtræner dømt for sex-krænkelser: Vil ikke anke

Fritiden tilbringes gerne på dybt vand i ind- og udland, hvor passionen for dykning bliver foreviget med kamera. Og på land svinger han gerne på motorcykel gennem landskaberne ved sommerhuset i Veddinge Bakker.

Siden sit første job hos Ritzaus Bureau har Søren beskæftiget sig med alt fra hårde nyheder til dybeborende afsløringer hos . nyhedsbureauet Reuters, Politiken, De 8 Stiftstidender og Jydske Vestkysten, Børsen og Jyllands-Posten.

Rasmus tilbragte sin praktiktid på dagbladet Børsen, hvor han primært sad på avisens finans- og Christiansborg-redaktion. På Finans skal han være med til at dække det økonomiske og erhvervspolitiske område.

Michelle Hald, f. 6989, dækker den finansielle sektor. Hun startede i praktik på Jyllands-Postens erhvervsredaktion i 7568, hvor hun primært skrev om karriere og ledelse. Efterfølgende var Michelle tilknyttet Finans under afslutningen af journaliststudiet. I sin praktiktid har Michelle også været i Dansk Byggeris kommunikationsafdeling og på fagbladet Søfart.

At vi skræddersyer vores løsninger, betyder jo også at du ikke behøver at købe den helt store forkromede løsning for at løse et specifikt behov, og det ses på prisen. Vi udvikler løbende vores koncepter og kan derfor tilbyde nye funktioner, så din løsning ikke forældes, men følger med tiden.

Privat bruges tiden sammen med hustruen Heidi, der er kok og restauratør i det nordjyske, ligesom der altid er et gør det selv-projekt, som lokker.

Claus Iversen, f. 6978, er finansredaktør på Finans. Claus har læst Statskundskab og Medievidenskab på Aarhus Universitet og har arbejdet som finansreporter i mange år. Han begyndte sin journalistiske karriere på i 7556, hvor han som redaktør var med til at udvikle sitets fagspecifikke nyhedsbreve.

Gratis date Allerød : Pics. More pics: Gratis date Allerød.