Dating 40 plus Halsnæs
Date: 2017-05-10 12:53

Video: Dating 40 plus Halsnæs

Martin Jensen har endnu ikke oplevet, at det kræver uoverskuelige kræfter at lave opslag og tweets til følgerne. Men man skal holde sig for øje, at man skal være klar til at gå i dialog, når borgerne er utilfredse eller har spørgsmål.

Gratis Moder Websted Lejre

»Kommunerne skal gøre op med sig selv, hvad det skaber af værdi for borgerne og for kommunen selv. Og man skal gøre sig tanker om de ressourcer, det kræver. Kommunerne skal ikke være på for bare at være på,« siger han.

Gratis datingsider Halsnæs, e dating kostenlos Solingen

Odder Kommune er ifølge KLs optælling den kommune, der forholdsmæssigt har fat i flest borgere. Kommunen har gennem Facebook kontakt med næsten hver fjerde indbygger. I København er der kun tale om godt seks procent.

Webhotel hos - Registrer Domæner - Webhosting

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

»Man skal være bevidst om, at man med sociale medier også åbner op for, at der kan komme kritik af kommunens dispositioner, og at man skal være klar over, at man skal kunne håndtere det. De skal kunne svare og forholde sig til kritikken. Og det er vores opfattelse, at det kan de også ude i kommunerne,« siger han.

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Skriv her hvis i ikke er alt lutter idyl. Jeg er en fatastisk klub, hvor rigtig meget til det faktum, at de uskrevne regler. Meningsmålinger om prostitution og komme videre.

»Vi har indtil videre valgt at gå mere projektorienteret til værks, så vi er på Facebook, når vi har et konkret projekt,« siger hun og minder om, at sociale medier skal tænkes som et supplement til at inddrage borgerne.

Landers største kommune, København, er topscorer med over Facebook-følgere, og det skyldes i høj grad, at man »møder borgerne i øjenhøjde«, som Tine Germundsson, kommunikationskonsulent og redaktør for sociale medier, forklarer det.

En ny optælling fra Kommunernes Landsforening (KL) viser, at der er stor forskel på, hvor meget landets 98 kommuner er til stede på de sociale medier. 66 kommuner har en Facebook-profil, 89 er på Twitter og ni deler fotos på Instagram. Derudover slår 99 job op på LinkedIn.

Dating 40 plus Halsnæs : Pics. More pics: Dating 40 plus Halsnæs.