Chat sider for unge under 18 gratis Hørsholm
Date: 2017-03-14 20:39

Video: Chat sider for unge under 18 gratis Hørsholm

BørneTelefonen
(Telefon, chat og sms)
Hvis du har brug for at tale med en voksen, der kender til børn og deres problemer.
Organisation: Børns Vilkår
Åben: Mandag til torsdag 67-76 og fredag 67-69
Telefon og sms: 666 666

De bedste gratis chatsider - - Gratis dansk chat

ForældreTelefonen
Anonym rådgivning for forældre, der eksempelvis er i skilsmisse eller har spørgsmål til deres børns opdragelse eller trivsel.
Organisation: Børns Vilkår 
Telefontid: Mandag, torsdag og fredag fra kl. – og tirsdag, onsdag og søndag fra kl. – .
Telefon: 85 55 55 57

Gratis chat

Plexus
Århus, Odense, København og Roskilde
Værested for unge mellem 75 og 85 år, der har problemer som . psykisk sygdom, hjemløshed og/eller ensomhed. Drevet af unge frivillige.
Organisation: Ungdommens Røde Kors

Dating og chat sider for unge

Hvis du bruger muligheden for at prøve en gratis profil så husk på at afmelde den inden prøveperioden udløber hvis du har givet dine kortoplysninger. Ellers risikerer du at blive trukket for en længere periode.

Du er ensom og har ikke haft en kæreste i adskillige år eller måske nogensinde, og kommer hjem hver dag til et tomt hus hvor du ikke har andet er give dig til end at sove og spise helt alene, alt samme fordi du ike har hørt om chatsider. Du kan nu bruge alt den tid som du alligevel har til overs ved at melde dig til chatsider og tale med mennesker som muligvis er i samme situation som dig og blot vil have lidt kærlighed og omsorg gennem chatsider. Efter du har talt med en potentiel partner på chatsider kan du arrangere et møde og tage jeres forhold til det næste niveau. Derfor: Find en chatside - det kan forbedre dit liv mere end du tror!

Ung På Linie
Telefonlinie og chat om ungdomsspørgsmål af unge for unge. 
Organisation: Ungdommens Røde Kors
Åben: Telefon og chat alle hverdage 69-77 og søndage 69-77 
Telefon: 75 67 65 55

Der kommer hele tiden nye dating sider til som reklamerer med at de er gratis og samtidig overgår gratis sider til at blive betalte. Det sker oftest når de har fået nok brugere til at det er interessant at være på siden. Derfor er det ikke så let at lave en liste over gratis dating sider, men de følgende er i øjeblikket 655% gratis. Da vi ikke har testet siderne endnu, kan ikke sige noget om hvor gode eller dårlige siderne er.

Cyberhus er et klubhus på nettet for dig der er mellem 9 og 78 år. Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud. I Cyberhus kan du være dig selv og har du brug for en voksen, vil vi gerne lytte og prøve at hjælpe.

er en af de ældste dating sider i Danmark med fokus på frække oplevelser og flirts. Her kan du få et medlemskab ned til 89 kr om måneden ved køb af et års medlemskab.

Inden du går igang er det en god idé lige at tjekke op på nogle  gode råd  om  sikker chat , så du får en behagelig oplevelse.

Chat sider for unge under 18 gratis Hørsholm : Pics. More pics: Chat sider for unge under 18 gratis Hørsholm.