Swingers dk Aabenraa
Date: 2017-05-09 18:10

Video: Swingers dk Aabenraa

Da hun var færdig blev jeg hevet tilbage til bænkene ved indgangen, hvor hun satte sig ned og trak mig ned over sit skød, Derefter fik jeg at vide at nu skulle jeg have 55 klask i bagdelen.
Da det var overstået, fik jeg besked på at stavre over til hendes fyr med bukserne nede om anklerne, som så tog fat i dem og tog både mine sko, strømper, bukser og trusser helt af.

Thai Massage | Thailandsk massage

Tænk nu hvis de ikke var der for dét!! Auch, den ville være pinlig. Alligevel vendte jeg om, gik ud på parkeringspladsen igen for at passere dem endnu engang, blot med lidt mere afstand.

–gratis sexdating & dating for voksne

Det var nu ikke lige derfor de var kommet, de ville gerne prøve et partnerbytte, men de havde ikke noget imod at prøve om det kunne være interessant også for dem.

Fra den virkelige verden - DK's største sex forum

På den ene bænk sad der et ungt par og talte sammen. Til at starte med gik jeg blot forbi dem uden at kigge på dem, men jeg kunne mærke at de kiggede både mig og efter mig da jeg var kommet lidt væk.

Jeg fortalte at jeg altid havde haft en drøm om at skældud af en fremmed pige eller kvinde og så få mine bukser trukket lidt ned og stå oprejst og få smæk, helst et offentligt sted.

Det var vildt ophidsende at høre en fremmed pige stå og sige disse ting og jeg tænkte sgu nok ikke helt klart, men tage mig sammen til at onanere, kun lige med pikken fremme kunne jeg vel godt??

Mens hun fyrede en bredside af mod mig omkring det jeg havde gjort mod hendes datter stod hendes fyr og så truende ud.
Hun truede mig med politiet og jeg fremstammede et 8775 nej nej 8776 , . det må du ikke 8776 .
Men det skulle jeg. Og straffes skulle jeg også. Uden så meget som at blinke, trak hun mig i armen ud midt på parkeringspladsen, bukkede mig forover, og trak både mine bukser og trusser ned til anklerne.
Derefter tildelte hun mig en kæmpe omgang hårde klask i min bare numse uden at sige et ord.

Ja snakken var jo ikke ligefrem livlig i starten, vi følte nærmest hinanden på tænderne på den gode måde, men til sidst spurgte fyren så om jeg havde et specielt ærinde eller ønske jeg ville dele med dem.
Og så tog jeg mig sammen, smed paraderne og blufærdigheden og talte lige ud af mølposen.

Da pigen opdagede mig råbte hun 8775 S i det fri 8776 ??
Da var jeg klar over, at vi alle tre havde samme ærinde.
Jeg gik op til dem og pigen havde rejst sig fra bænken. Hun gav mig hånden og sagde goddag hvorefter også fyren rejste sig og hilste på mig.

Der hold ingen bil parkeret og jeg var sikker på at der så ikke var nogen. Alligevel gik jeg over parkeringspladsen og frem til den oplyste hovedindgang.

Swingers dk Aabenraa : Pics. More pics: Swingers dk Aabenraa.