Www.rapport.dk Struer
Date: 2017-03-15 00:20

Video: Www.rapport.dk Struer

Foran de mange andre elever sendte mobbeofferet pludselig en knytnæve i hovedet på sin plageånd og tacklede ham i gulvet, hvor han med endnu et præcist knytnæveslag lukkede munden på den større dreng, der blev efterladt fladt på ryggen.

Medieliste over danske medier til pressekontakt

Det er uvist, hvor hårdt medtaget han har været efterfølgende, ligesom det heller ikke er klart, hvilken konsekvens hændelsen har fået for de implicerede parter.

Danske søgeord, nøgleord, keyword - SEO ressourcer

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

-Forside

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

​Stationsparken 86-88 7655 Glostrup Tlf. 58 +95 77 77 69 55 Mail 58 Kontaktformular EAN 58 5798555986558 CVR 58 67589566

Fødevareministeriet arbejder for at skabe rammerne for 58
et udviklings- og vækstorienteret fødevareerhverv en ansvarlig forvaltning af naturressourcer fødevaresikkerhed, forbrugernes valgmuligheder og sunde kostvaner
Besøg website

NaturErhvervstyrelsen understøtter udviklingen af en fremtidsorienteret fødevaresektor i balance med natur og miljø gennem tilskud, regulering og kontrol. NaturErhvervstyrelsen har afdelinger, inspektorater og skibe over hele landet.
NaturErhvervstyrelsen er ofte i kontakt med landmænd, fiskere og en bred kreds af virksomheder, organisationer, forskere og myndigheder inden for fødevareområdet.
Besøg website​​

Læs også:
Mobbeoffer blev kontaktet af sin onde ånd på Facebook efter 75 år

Fødevarestyrelsen tager sig af regler på veterinær- og fødevareområdet og sikrer, at reglerne bliver overholdt via vejledning og via kontrol med fødevarer, foder, landets slagterier og veterinære forhold.

Fødevarestyrelsens hovedkontor administrerer regler på veterinær- og fødevareområdet. Kontrollen med fødevarer, foder og dyrs forhold udføres af Fødevarestyrelsens fødevareenheder og veterinærenheder mens Kødkontrollen tjekker slagterierne.
Læs mere om Fødevarestyrelsen

Ifølge Mirror og Daily Mail blev en påstået high school-tyran slået ud af en noget mindre elev, som han angiveligt var i færd med at mobbe.