Swingerklub adam og eva Assens
Date: 2017-03-14 23:12

Video: Swingerklub adam og eva Assens

Det er ikke det store problem at være genert i en swingerklub. Man kan blot opholde sig i barområdet, og så skal man som pige nok blive kontaktet

Swingerklub CitySwingers & XXDark i København

der står i deres gæstebog fra dem der har stedet at de er blevet slagtet.. hvad det helt presist betyder er jeg ikke sikker på..?? har skrevet til dem og spurgt om de lukker..

Swingerklub - Danmarks største Swinger klub! Besøg

Og så det faktum at jeg faktisk stadig er genert i en swingerklub. Ikke sådan tydeligt, men der er da klart en tanke på at nogen kigger på os. Som i De står så tæt på at jeg kan få øjenkontakt med 8 mænd, hvis jeg kigger op. Og tro det eller ej, så er det faktisk en ny grænse at have sex med ham hvor andre kigger og at det er hårdere sex end jeg sådan normalt ser. Men igen Det er nok bare inde i mit dukkehovede det sker. Men det er fedt og det har andre frække muligheder end den private stemning, som vi begge kender godt.

Swingerklub

Men det er en beslutning man lige skal tage før man første gang tager i en klub. jeg kan selv huske hvor nervøs jeg var første gang jeg trådte ind i klubben, og jeg var overbevist om at alle jeg kendte stod lige om hjørnet og så jeg gik ind

Nej, har ikke pr 798 vet det. Men tanken har strejfet mig for swingerklubberne holder ogs 779 89 arrangementer 89 for unge.. Men s 779 alligevel, s 779 f 798 ler jeg alts 779 jeg er lidt mere v 785 rd, end at udstille mig selv og ligge krop til p 779 den m 779 de..

Dvs. man spørger før man piller og et nej skal altid respekteres. Der må ikke fotograferes, man må ikke være synlig beruset osv. osv.

det lyder spændende som singel at tage i swinger klub.. tror godt jeg kunne finde på det.. men desvære er der langt fra mors til den nærmeste klub.. ved heller ikke om jeg ville ture.. har jo kun været sammen med 6 fyr og blev singel her for en lille måned siden og har fundet ud af jeg er meget sex glad.. men er stadig ret genert.. hihi..

Splash! Min fisse reagerede pronto Så meget at jeg selv kunne mærke at der lige blev omkring 6/7 liter vådere mellem mine ben. Suk! Hvor er jeg nem! 😉 Og samtidig med et lille kig mod døren fordi jeg var opmærksom på at vores legekammerater snart kunne dukke op. Ikke at jeg på nogen ville tænke at det ville blive akavet og dog Jeg følte mig en anelse presset, på den herligt liderlige måde.

haha waw. lyder da godt.. så er det jo bare knapt så fedt hvis man løber på nogen man kender.. UPS.. haha.. håber de har en hjemmeside

Desuden er en af de gyldne regler at der er tavshedspligt om hvad der foregår i en klub, så man fortæller ikke andre om at man lige så den og den i klubben.

Swingerklub adam og eva Assens : Pics. More pics: Swingerklub adam og eva Assens.