Chat sider Egedal
Date: 2017-05-10 22:58

Video: Chat sider Egedal

Her kan du give din tilbagemelding, uanset om du ønsker at klage eller give os ros. Din  tilbagemelding er vigtig for os, for at vi fremadrettet kan forbedre vores produkter og service. 

|findes han, findes han her

Der er ikke noget, vi ønsker mere, end at have glade og tilfredse kunder. Og vi gør vores bedste for at give dig en fair behandling, når du er utilfreds med vores rådgivning. Bankens ledelse bliver løbende orienteret om typen af klager – og den viden, vi får fra din klage, ser vi som værdifuldt input til at forbedre vores indsats, så du og vores andre kunder får den bedst mulige oplevelse.

Når vi har fået et godt indblik i din situation, aftaler vi med filialchefen i din afdeling, hvordan de løser problemet. Det er typisk afdelingen, der tager en dialog med dig om det videre forløb – med særligt fokus på at sikre et fortsat godt samarbejde.

Google

TUBA tilbyder anonym og gratis terapi og rådgivning til unge mellem 69 og 85 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug - se under en specifik afdeling hvilken aldersgruppe vi tilbyder terapi og rådgivning til i dit område.

Vi ser det som en vigtig opgave at finde en god og hurtig løsning på din klage. Derfor har vi kompetente rådgivere, der er dedikerede til at behandle klager. Otte ud af ti klager er løst inden for to arbejdsdage, og over halvdelen løser vi på en dag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få lø bende information om aktuelle sygdomme . - Tilmeld dig nyhedsbrevet og få lø bende information om aktuelle sygdomme . - Tilmeld dig nyhedsbrevet og få lø bende information om aktuelle sygdomme .

Sender du en klage, vurderer vi først situationen og overvejer, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Hvis det er nødvendigt, kontakter vi også bankens afdelinger eller fageksperter for at få en vurdering af den rådgivning, du har fået.

Læ s mere om din sygdom inden du ringer - klik på personen i det områ de hvor du er syg!

Læs hvordan andre har oplevet en opvækst med misbrug, og hvordan de har tacklet problemerne for at komme ud på den anden side.

Vi har modtaget din henvendelse, og du hører fra os hurtigst muligt.
Vi bestræber os på at svare inden for 79 timer på hverdage.

Med venlig hilsen
Danske Bank

Chat sider Egedal : Pics. More pics: Chat sider Egedal.